Els membres del Komando Tió prefereixen mantenir l'anonimat

Els membres del Komando Tió prefereixen mantenir l'anonimat

La tradició del Pare Noel prové dels països del nord i centre d’Europa, però amb els anys aquest personatge ha anat entrant per les finestres o xemeneies d’algunes cases del territori. Fa cinc anys que a diferents municipis de Catalunya s’ha posat en marxa una campanya que precisament reivindica la figura tradicional del tió: el KOMANDO TIÓ. El seu objectiu és molt clar: allunyar el Pare Noel de les llars catalanes. Aquest dimecres hem pogut parlar amb alguns dels membres del Komando de Breda i hem conegut també un dels membres de 'Cagum el Pare Noel', una campanya impulsada per La Desperta, casal català de la Vall del Ges, que vol fer conèixer i destacar la figura del tió.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes