Josep González: ‘Lo Camarasa’

latarda - 19/12/2013
'Lo Camarasa' a casa seva

'Lo Camarasa' a casa seva

Josep González, més conegut com 'Lo Camarasa' d’Almenar, és un dels veïns més coneguts del municipi. Nascut en un torre propera a Almenar fa 80 anys és un autèntic apassionat del seu municipi. Membre actiu d’associacions, director del grup de teatre Germanor d’Almenar, Lo Camarasa és un autèntic col·leccionista: li agrada col·leccionar de tot. La seva vida laboral l’ha dedicat al camp, pagès de tota la vida. Té una memòria important, li agrada fer rodolins i fins i tot crear-los. El Josep està posat en tots els merders culturals del municipi i és membre, com no, del club de lectura de la Biblioteca Ramon Berenguer Quart d’Almenar. Pare de 2 fills i avi de 4 néts, avui descobrim aquest 'Vilatà il·lustre'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes