Carme Ruscalleda, als estudis de la Xarxa de Comunicació Local

Carme Ruscalleda, als estudis de la Xarxa de Comunicació Local

La cuinera amb més estrelles Michelin del món i una de les catalanes amb més projecció internacional, Carme Ruscalleda, ha explicat que al Restaurant Santa Pau treballen tantes hores que 'queden fins i tot fora de la llei'. Ruscalleda ha explicat que els restaurants que porta necessiten cuiners que siguin capaços de seguir investigant i creant amb cada un dels ingredients que incorporen a la carta, i en aquest sentit ha afegit que aquells treballadors que només 'vénen a pelar les hores no encaixen amb la filosofia dels seus equips de treball'. Ruscalleda a més ha explicat que sense Internet mai hagués apostat per obrir un Restaurant al Japó.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes