Els cupcakes de xocolata són dels més exitosos

Els cupcakes de xocolata són dels més exitosos

Des de fa un temps afloren a casa nostra establiments dedicats al cupcake, pastissets individuals de tots els gustos. Ara bé, és una moda passatgera o realment els cupcakes han arrelat entre els consumidors? A la secció 'KM 0'' Hem parlat amb professionals del sector com Laura Rusiñol, de l'Exquisiteria de Girona i Irene Aguilera, de La Dolceria de Llorenç del Penedès. Asseguren que aquest producte d'origen americà ha aconseguit fer-se un lloc al mercat i el seguirem consumint durant molt temps. La clau, per a ells, és fer-nos 'nostres' aquest aliment, elaborant-lo amb productes de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes