La Plaga: un film amb D.O catalana

latarda - 16/12/2013
L'Irue és un dels protagonistes de 'La Plaga'

L'Irue és un dels protagonistes de 'La Plaga'

És per tots ben conegut que la indústria cinematogràfica mou molts diners i, sobretot, molta gent. Aquesta setmana, al Versió Local, hem conegut de primera mà quina és la tasca que duu a terme el director de producció de la mà de Judit Quintana, directora de producció de la pel·lícula ‘La plaga’, un film de Neus Ballús on els protagonistes no són actors, sinó que són persones que s'interpreten a sí mateixes. La pel·lícula, nominada als premis de Cinema Europeu, explica una història coral de diferents personatges que entrellacen les seves vides mostrant-nos la incertesa i l'esperit de rebel·lia que caracteritza l'Espanya de la crisi.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes