Isidre Esteve als estudis de Cugat.cat

Isidre Esteve als estudis de Cugat.cat

Isidre Esteve ha arribat a La Tarda després d'aconseguir el seu primer títol sobre 4 rodes, el Campionat d'Espanya de ral·lis tot terreny en la categoria de buggys. Esteve ha explicat que ara el seu objectiu "és competit a més nivell", però ho vol fer pas a pas, tal i com va fer en la seva etapa amb les motos. Ara l'objectiu del pilot és agafar la confiança necessària per poder encarar cada una de les competicions i disposar sempre del material necessari per participar a les proves sense patir per la salut. Un exemple és el ‘coixí intel·ligent’ que ha impulsat des de la seva fundació i que pes podrà comprar a partir de fins de 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes