Coneixem l'ofici d'impressor amb els companys d'Arenys de Mar

Coneixem l'ofici d'impressor amb els companys d'Arenys de Mar

És per tots ben conegut que cap allà al 1450 Johannes Gutenberg va crear un dels invents més valuosos de la història: la impremta. D’aleshores ençà ha plogut molt i els avenços i les noves tecnologies han donat lloc a maneres molt diverses de fer impressions; uns canvis tècnics que han anat de la mà de canvis en les dinàmiques de feina. En aquest context, com ha canviat a feina d’un impressor? Com ens l’hem d’imaginar avui en dia? On rau el misteri d’aquest ofici que s’amaga entre els sons i els xiuxiuejos de les màquines? El nostre company Josep Bayo de Ràdio Arenys ens en dóna totes les respostes i és que aquesta setmana hem dedicat l''Oficis i Beneficis' a conèixer la feina d’impressor.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes