El MAC arriba a la seva 5a edició amb bones perspectives de futur

El MAC arriba a la seva 5a edició amb bones perspectives de futur

La Mostra Anual de Curts d'Olesa és coneguda com a MAC i s’aprofita el nom per homenatjar al cartellista olesà Macari Gómez “Mac”, que havia il·lustrat cartells de pel·lícules per grans companyies americanes. La jornada, que compta amb una forta presència de curts olesans, vol donar veu a un format tant de moda com són els curtmetratges. Al 'Versió Local' d'aquesta setmana n'hem parlat amb en Wiman, director de la Mostra Anual de Curts; en Santi Baró, director del curt SMS i amb en Joan Riera director del curt “The Passion 3. The re-revenge of christ”. TRINITY. The Passion III: The re-revenge of Christ. Official Trailer (Spanish Subtitles) from Rderiera on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes