El  Monestir de Sant Cugat és un dels indrets més emblemàtics de la població

El Monestir de Sant Cugat és un dels indrets més emblemàtics de la població

Amb una població de 84.946 habitants Sant Cugat del Vallès és un municipi del Vallès Occidental que respon a diverses etiquetes: els més de 50.000 arbres plantats li donen el títol de "Ciutat verda", el fet de tenir un carrer intel·ligent li dóna el títol d’"Smart City" i el tenir una població molt jove li dóna, a vegades, el títol de "ciutat pija". Tot i això, els vilatans de Sant Cugat es coneixen com a santcugatencs i santcugatenques i aquesta setmana, al gentilicis, hem intentat desmitificar això de pijos!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes