Marc Gálvez ensenyant robòtica als més petits

Marc Gálvez ensenyant robòtica als més petits

Fins fa no pas gaires anys, les petites botigues de poble, els comerços allunyants de la gran ciutat i els autònoms d’arreu tenien moltes dificultats per poder competir amb les grans companyies i obrir-se pas cap a nous nínxols de mercat. Avui en dia, però, aquestes distàncies s’han retallat gràcies, en gran part, a l’accés a la tecnologia per part de gairebé tota la població. I d’això, precisament, s’encarrega el protagonista de la secció 'Valors Actius' d'aquesta setmana. És Marc Gálvez creador de l'empresa ClauTic i també impulsor del primer campus tecnològic de robòtica educativa de Catalunya. Parlem de tot plegat amb el seu ideòleg.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes