Marinah i Kim Fanlo als estudis de Cugat.cat

Marinah i Kim Fanlo als estudis de Cugat.cat

Darrere el nom de Marinah s'hi amaga Marina Abad, la cantant que durant una dècada va liderar el grup Ojos de Brujo. Ara, presenta un nou treball en solitari, titulat 'El Baile de Las Horas' que ens ha vingut a presentar a l''Acústics' acompanyada del guitarrista Kim Fanlo. Un trebal que obre una nova etapa musical i personal i en el qual Marinah defensa un mestissatge a mig camí entre el pop i la música d'arrel que ella mateixa ha anomenat 'World Pop'. Fent gala d'una maduresa personal i vocal envejable, Marinah ens ha assegurat que al disc 's'hi diuen coses que necessitava escoltar'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes