Joan Fontserè, als estudis de Cugat.cat

Joan Fontserè, als estudis de Cugat.cat

El director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), Joan Fontserè, assegura que malgrat les retallades i els diners que els deu l'estat 'els esportistes no han hagut de renunciar a res', sinó que, fins i tot 'han pogut gaudir de la millora de les instal·lacions esportives'. Fontserè ha estat el protagonista de l''Entrevista Compartida', on ha explicat que un dels objectiu immediats d'aquest centre és recuperar l'equip de triatló. El màxim dirigent de l'equipament esportiu també ha confirmat que estan 'avançant feina' per a poder construir una pista d'atletisme coberta quan disposin dels recursos econòmics necessaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes