Pau Johé i Júlia Campany als estudis de Cugat.cat

Pau Johé i Júlia Campany als estudis de Cugat.cat

Els santcugatencs Pau Johé i Júlia Campmany encara estan en procés d'adaptació després de passar prop d'un any fent la volta el món. Tots dos han passat per la secció 'Efecte local' per explicar la seva aventura, que han narrat en el seu blog. Asseguren que són 'els mateixos' i que no ha estat 'un viatge vital' tot i que encara estan en procés d'assimilar l'experiència. També ha intervingut el montblanquí Xavier Molins, que ha fet tres voltes al món amb la seva parella (BLOG). Molins explica que un viatge tan llarg 'accentua la relació existent' i que per a moltes parelles és 'complicat' compartir tantes hores plegats. Entre els viatgers es calcula una despesa aproximada d'entre 20 i 23 euros al dia, el que implica, sovint, gastar menys que a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes