En Jordi Comellas, director del festival, als estudis de La Xarxa de Barcelona

En Jordi Comellas, director del festival, als estudis de La Xarxa de Barcelona

Un zoom és un ‘objectiu que permet de regular la distància focal, allunyant-se de l’objecte o apropant-s’hi’ així com la ‘tècnica de filmació realitzada amb aquest objectiu’. Una acció, per tant, que té molt a veure amb la mirada i la posició que adoptem per veure les coses, una manera de fer que ha fet seva el Zoom Festival d'Igualda que del 27 de novembre a l'1 de desembre inundarà la capital de l'Anoia la projecció de més de 30 films procedents de diversos països d’Europa dels quals se n’han escollit 8 que competiran a millor telefilm. L'11a edició d'aquest festival arriba carregada de novetats, entre les que destaca l'aposta per les websèries. Divendres, al versió local, vam parlar de tot això i més amb en Jordi Comellas, director del Festival Zoom Igualada, i amb Pau Serracant i Camilo Villaverde, realitzadors de la websèrie 'Lavida.es'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes