212-e1346436823158Com vivien els primers pobladors de la comarca del Maresme? Quins eren els seus rituals funeraris? Què menjaven? Això mateix explica un equip de Maresme Turisme l’últim dissabte de cada més, durant més de dues hores, i a través d’una ruta prehistòrica per Vilassar de Dalt que ens ajuda a fer reviure aquells primers habitants maresmencs. El primer document en què s'anomena Vilassar de Dalt data de l'any 978; tot i així, les terres d'aquest poble mil·lenari del Maresme fa molt més temps que estan habitades. En són una prova la Roca d'en Toni, el castell de la Pedra, la cova d'en Joan, les càmeres sepulcrals de la cova d'en Pau i el conjunt de roques de granit de la cova de la Granota, les quals, totes, són jaciments prehistòrics que ara es poden visitar. En aquesta secció 'Arrels' parlem amb un dels organitzadors, Gonzalo Berger.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes