Albert Caramés viu a Bangui fa mig any

Albert Caramés viu a Bangui fa mig any

Des de 2009 viu a l'Àfrica i des de fa mig any viu a Bangui, la capital de la República Centreafricana. Va arribar-hi dos mesos després d'un cop d'estat militar que va derrocar el dictador François Bozizé, al poder des de 2003, i que actualment té com a president Michel Djotodia, el primer mandatari musulmà d'aquest país de majoria cristiana. La inestabilitat política i social fa vital la tasca d'organitzacions internacionals i ONG's. Albert Caramés és el responsable d’assumptes humanitaris de Metges Sense Fronteres al país i la seva feina es basa en la 'coordinació de les diferents seccions de l'ONG per a l'anàlisi de la situació política'. Lluiten perquè la societat crentreafricanca, amb prop de 400.000 refugiats actualment, tingui el 'major accés possible als serves mèdics i sanitaris' i per fer-ho possible són sobre el terreny per 'alçar la veu' i que la comunitat internacional en prengui consciència. Caramés reconeix que troba a faltar Barcelona i que, tot i tenir un toc de queda que l'obliga a no sortir al carrer a partir de les sis de la tarda, no li falta un plat a taula.  

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes