Pepi Miró, 'vilatana il·lustre' d'Altafulla

Pepi Miró, 'vilatana il·lustre' d'Altafulla

Vital, desperta, alegre, implicada... aquests són alguns dels adjectius que defineixen Pepi Miró, una contacontes afincada a Altafulla que aquest dimecres ha estat la protagonista de la secció 'Vilatans Il·lustres'. La creadora del nen més famós d'Altafulla, en Pepito, ha estat enguany l'encarregada del pregó de la Festa Major, i és que tot i haver nascut a Tarragona, la Pepi ha fet d'Altafulla no només la seva llar sinó que s'ha implicat en mil i una associacions i entitats del poble. Són precisament aquest dinamisme i aquestes ganes de fer coses les que l'han convertida, aquest dimecres, en la protagonista de la nostra secció de 'Vilatans il·lustres'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes