Les jornades volen posar en valor aquest producte km.0

Les jornades volen posar en valor aquest producte km.0

Arenys de Munt i de mar, Argentona, Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Mataró són només alguns dels 19 municipis de la comarca del Maresme que participen, des del 15 de novembre i fins el 31 de desembre, de les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet del Maresme. Unes jornades que el que volen és apropar el fesol conreat al Maresme a la gent a través de menús suculents i activitats. N'hem parlat amb el Gerent del Consorci de promoció Turística del Maresme, en Josep Lluís Martí, i amb el responsable de la Fonda Manau de Caldes d'Estrach, en Xavier Manau.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes