Imatge dels germans Favresse durant una de les seves últimes expedicions

Imatge dels germans Favresse durant una de les seves últimes expedicions

Pere Herms i Raül Corominas són un cineasta i un alpinista que han fet realitat el somni de la seva vida: pujar una muntanya de 8.000 metres sense guia ni oxigen. La seva aventura ha quedat immortalitzada a la pel·lícula 'Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres', que es va estrenar aquest dissabte al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. El festival, que enguany arriba a la 31a edició i s'allargarà fins al 24 de novembre, és un referent mundial del gènere. Hem parlat amb els protagonistes de la pel·lícula i també amb el director del festival, Joan Salarich.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes