Els autors del llibre documental a la presentació al Born Centre Cultural

Els autors del llibre documental a la presentació al Born Centre Cultural

La periodista Laia Soldevila, coautora del documental sobre la vida de Ramon Barnils, ha presentat aquest treball que vol reivindicar la figura del periodista santcugatenc. Soldevila ha afirmat que 'Ramon Barnils és un periodista oblidat, però no per la gent sinó pels mitjans de comunicació' i ha defensat que el documental pretén aportar una visió calidoscòpica de Barnils més enllà de la seva fama de noctàmbul. Biel Barnils, fill del periodista, també ha confessat que recorda el seu pare com una persona propera i, alhora, severa amb el que convenia. El llibre i el documental, que han estat impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i Edicions DAU, es presentaran al Teatre-Auditori de Sant Cugat el dimecres 4 de desembre. YouTube Preview Image  

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes