La biblioteca Antonia Comas de Mataró acollirà aquest mes un circuit científic

La biblioteca Antonia Comas de Mataró acollirà aquest mes un circuit científic

Si mirem al diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, hom entén per biblioteca: “Lloc que conté una col·lecció de llibres, publicacions periòdiques o altres documents, organitzats segons sistemes preestablerts i destinats a servir al públic". Però aquest dijous, al Lectures Compartides, hem trencat una mica els tòpics i hem volgut conèixer quines activitats fan les biblioteques més enllà de les estrictament bibliotecàries. Ho hem fet amb l'ajuda de la Silvia Barran, de la biblioteca Antoni Comas de Mataró, i la Marta Puig, de la biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes