Àssun Esteban i Carlota Goyta, creadores del TEO

Àssun Esteban i Carlota Goyta, creadores del TEO

Àssun Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal van crear l'any 1977 en Teo, un personatge que recrea un nen de quatre anys, que ajuda a aprendre valors als petits de la casa a través de les seves històries. Els tres primers llibres que es van crear són títols que molts recordarem ‘En Teo va en Tren’, ‘En Teo va en vaixell’ i ‘En Teo va en avió’. Per a molts, en Teo és indestriable de la seva pròpia infància. Ara, en Teo ha fet el salt i s'ha convertit en un personatge plenament 2.0, amb dibuixos en 3D i aplicacions per a telèfons intel·ligents. Dues de les seves creadores, Àssun Esteban i Carlota Goyta, han estat les protagonistes de l''Entrevista Compartida', en la qual han assegurat que quan elles pleguin, també s'acabaran els dibuixos d'en Teo, malgrat que perdurarà de manera virtual.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes