Xavier Fontdeglòria i Helena Novellas, als estudis de Mataró Ràdio

Xavier Fontdeglòria i Helena Novellas, als estudis de Mataró Ràdio

A la secció 'La Maleta' conversem amb el periodita mataroní Xavier Fontdeglòria, que està enllestint els últims tràmits burocràtics per marxar a treballar a la capital de la Xina, Pequín. Fontdeglòria treballarà com a coordinador de la versió en línia en espanyol i com a redactor d'economia en la versió anglesa del diari oficial del Partit Comunista Xinès. Fontdeglòria se sent atret per les limitacions d'accés a la informació que impera al país asiàtic, on la dictadura del Partit Comunista controla des d'internet fins a les fonts d'informació. El periodista també assegura que Perquín 'és com una olla a pressió' per l'alta densitat de població i la immensa contaminació.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes