Lluis Maria Güell als estudis de Barcelona de La Xarxa

Lluis Maria Güell als estudis de Barcelona de La Xarxa

El productor, realitzador i director de cinema i televisió i professor de la Facultat de Ciències Socials i de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Lluís Maria Güell, està segur que a nivell comunicactiu 'encara hem de viure la gran revolució del món de la televisió'. El responsable de sèries com 'La Granja', 'Ventdelplà', 'Ermessenda' i 'Olor de Colònia' ha explicat a 'L'entrevista compartida' que els canals de televisió s'hauran de saber adaptar a la nova manera de consumir dels espectadors perquè 's'ha acabat el model de tota la vida on l'espectador està obligat a seguir una programació lineal'. Al llarg de l'entrevista Güell ha repassat la seva trajectòria professional, ha recordat els seus inicis i ha analitzat també el moment que viu el món de la comunicació i el paper que fan les televisions públiques actuals, com TV3 i TVE.

1 comentari Lluís Maria Güell: ‘Encara hem de viure la gran revolució de la televisió’”

  1. NÚRIA FERRÉ says:

    Soc una gran admiradora de la seva obra com a director de cine.. .M’agradaria poder-li dir per telefon. La paraula, la calidessa de la veu no ho pot substituir un ordinador o un paper.. si te un moment de lleure, truquim si us plau, em faria feliç,.No pensi res d’estrany. Tinc vuitanta nou anys..Môbil 660512765.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes