Dani Navarro, un dels fundadors i responsable de Dolores Enterteninment.

Dani Navarro, un dels fundadors i responsable de Dolores Enterteninment.

Des de fa uns anys ja, els videojocs han guanyat terreny com a forma d’oci per excel·lència en detriment dels jocs de taula. Qui més qui menys ha estat enganxat a jocs clàssics com el Tetris, l’Street Fighter o el Super Mario Bros. I és que el món dels videojocs està en constant evolució i avui, a la secció 'Valors Actius', volem aturar-nos un moment a descobrir com és tot el procés de creació, que s’hi amaga darrera i el bon moment actual del mercat dels videojocs. Ho farem a través de l'empresa mataronina Dolores Entertainment, situada al Tecnocampus, que ha fet el salt dels smartphones a les consoles gràcies a l'aposta del gegant Nintendo.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes