En Mingo en plena acció (a l'esquerra de la imatge)

En Mingo en plena acció (a l'esquerra de la imatge)

Mingo Vallès podria ser un olesà qualsevol, però no ho és. Nascut l’any 1953 a Olesa de Montserrat, en Mingo ha passat tota la seva vida al seu poble natal, a Olesa. No té carnet de conduir ni cotxe, però tant se val: s’ha mogut per mig país, i ha viatjat on ha pogut o volgut. Ha passat aquests anys com és ell: barbut, entrenyable i entregat als altres, s’ha passat mitja vida dedicada a la feina, a la cultura i a la familia. Els més joves, i no tant joves, el coneixen per la seva dedicació al Casal Catequístic d’Olesa des d’on, al llarg de 43 anys, s’ha encarregat d’oferir una variada oferta cultural a un públic infantil i juvenil. Els més grans, el coneixen de veure’l amb la seva bata blava i envoltat de claus, tornavisos, lots, cassoles, bombetes, florescents, i un infinit etcètera, rere el taulell d’una de les botigues olesanes amb més història i solera: la Ferreteria de Cal Sarri. Per tot això, i més, en Mingo ha estat aquest dimecres el nostre 'vilatà il·lustre'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes