La malaltia de Duhcenne és degenerativa

La malaltia de Duhcenne és degenerativa

La distròfia muscular de Duchenne és una malaltia rara i neurodegenerativa que provoca un debilitament molt ràpid de tots els músculs, fins i tot dels pulmons i el cor. Quasi tots els afectats són nens, i a l'adolescència ja no tenen forces a les cames ni als braços, i comencen a tenir serioses dificultats per respirar. En Gerard i en Marc són dos nens bessons de Girona de sis anys a qui se'ls va diagnosticar el Duchenne ara fa un any. La seva família s'ha mobilitzat conjuntament amb l'associació Duchenne Parent Project per recollir fons i contribuir a la investigació sobre la malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes