Montserrat Vinyals, a Portland

Montserrat Vinyals, a Portland

Travessem loceà Atlàntic per fer un viatge de quasi 9.000 quilòmetres. Aterrem a una ciutat coneguda per ser un gran centre d’art, cultura i comerç, i és que s’ha convertit en el destí d’una gran varietat d’artistes i creadors. Estem parlant de Portland, una ciutat siutada al nordoest dels Estats Units. Allà hi resideix l'hilarienca Montserrat Vinyals, estudiant de llengües aplicades. La catalana destaca l'amabilitat dels nord-americans, que l'han ajudat en tot moment a sentir-se còmode i integrada. La curiositat de l'entrevista sorgeix quan assegura que allò que s'emportaria a 'La Maleta' per tornar cap a Sant Hilari seria un 'esquirol dissecat', el souvenir típic de Portland.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes