Nina als estudis de La Xarxa Barcelona

Nina als estudis de La Xarxa Barcelona

L'artista Nina no pot suportar avorrir-se i així ho ha deixat clar aquest dimarts a l'Entrevista Compartida. Acaba de fer realitat un somni que tenia en ment des de fa molt de temps, crear el primer centre pilates amb la veu com a base: 'NinaStuido' amb seu a Sant Cugat. L'artista ha repassat la seva trajectòria professional i ha reconegut que tot i portar 30 anys de recorregut, l'escenari segueix sent el lloc on més gaudeix i pateix. Si una cosa ha deixat clara, però, és que en qualsevol ofici el més necessari i imprescindible és que hi hagi un gran compromís i una bona formació al darrere.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes