Recent arribats del Planeta Mongeta, La Senyoreta Descalça als estudis de LA Xarxa Barcelona

Recent arribats del Planeta Mongeta, La Senyoreta Descalça als estudis de La Xarxa Barcelona

Amb només dos anys d’història La Senyoreta Descalça ha guanyat el primer premi de 5 Concursos musicals celebrats arreu de Catalunya: el concurs Roda de Recanvi d’Olot, el Rockalafell de Calafell, l’Amanida Sound de Viladrau, el Sonsriu de Riudarenes i el Wolfest de Razzmataz 2. Recent aterrats del Planeta Mongeta, on vestits amb les seves bates de científics es dediquen a barrejar tots els estils fins arribar a la fórmula exacta de reggae i electrofunk que els caracteritza; Pol Valero, Ferran Ribas, Fran Esquiaga i Davi Güell han passat aquest dijous per l'Acústics per presentar-nos el seu primer disc: 'Descalços'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes