Recuperant la castanya catalana

latarda - 29/10/2013
Joaquim Soler als estudis de Ràdio Sant Hilari

Joaquim Soler als estudis de Ràdio Sant Hilari

La castanya és un fruit amb alt valor energètic, és ric en vitamines i greixos, i si bé abans només es menjava torrada o bullida i sobretot en època de Tots Sants, ara s'han ampliat els seus usos gastronòmics i es poden fer autèntiques virgueries amb aquest producte. Aquest cap de setmana a Viladrau, Osona, s'ha celebrat la Fira de la castanya, un esdeveniment que acull amants d'aquest producte d'arreu del territori. Un dels participants i col·laboradors d'enguany ha estat l'empresa 'La castanya de Viladrau', que va néixer fa 4 anys i que té com a objectiu tornar a posar en valor el castanyer del Montseny i recuperar un producte autòcton que havia estat de primera necessitat fa unes dècades. En aquesta època tenen més de quaranta persones repartides pel Montseny collint castanyes, però aquesta empresa ha aconseguit tenir castanyes tot l'any i innovar entorn d'aquest producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes