'La història s'ha escrit a pedres', Jordi Barbany

'La història s'ha escrit a pedres', Jordi Barbany

Fins el segle XVI, els picapedrers, tenien una importància destacada a nivell social. Eren els veritables artífexs de qualsevol obra: dissenyaven els edificis, coneixien les tècniques constructives, adquirien el material i repartien i dirigien la feina. Com bé explica Jordi Barbany, un dels pocs picapedrers que queden actualment, 'la història s'ha escrit a través de les pedres', i és que es tracta d'un dels oficis més importants de la història. Els companys de Mataró Ràdio han compartit un dia amb el Jordi per conèixer l'entrellat d'aquest ofici que encara es manté viu però que ha hagut de reinventar-se i amb el que cada cop és més difícil guanyar-se la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes