Websèries amb segell català

latarda - 28/10/2013
Un cambrer molt malcarat és el centre de l'acció de la websèire 'Solisombra'

Un cambrer molt malcarat és el centre de l'acció de la websèire 'Solisombra'

Una websèrie és una ficció en episodis que es pot verue o bé per internet o bé a través del mòbil, amb els sistemes emergents de WebTV. A Catalunya ja comencen a haver-hi les primeres produccions d’aquest format i al 'Versió Local' us en hem presentat dues: la websèrie d’humor quotidià 'Solisombra', produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich; i 'Master Chof', una parodia de Master Chef produïda per l'empresa arenyenca Soul Produccions que ha col·laborat amb la campanya Cortocircuit de la ong VSF amb l'objectiu revitalitzar les arees rurals de l'estat espanyol impulsant els mercats i els productors locals

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes