L'Òscar ha començat aquesta campanya a partir del cas de la seva mare, qui pateix una malaltia que l'obliga a anar en cadira de rodes

L'Òscar ha començat aquesta campanya a partir del cas de la seva mare, qui pateix una malaltia que l'obliga a anar en cadira de rodes

Viatjar en tren de Rodalies és una acció molt comú que fem molts de nosaltres diversos cops al dia o a la setmana sense massa complicació. Però aquesta no és la realitat que viuen les persones que van amb cadira de rodes. Aquest divendres hem conegut la història de l'Òscar Morata, un veí de Sant Sadurní d’Anoia que fa cosa d'un any va gravar totes les dificultats que troben els usuaris amb discapacitat física en utilizar la línia R4 de Rodalies. Un vídeo que compta ja amb més de 2.000 visites i amb el qual ha començat una campanya de recollida de signatures per canviar la situació. Però aquest problema es fa extensiu a altres línies i usuaris, com bé ens ha explicat l'Antonio Guillén, president de l’ECOM (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física) i usuari en cadira de rodes que ha acabat per no utilitzar el servei de Rodalies.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes