L'escriptor Joan Vallverdú és l'autor homenatjat d'enguany

L'escriptor Joan Vallverdú és l'autor homenatjat d'enguany

Montblanc viurà un cap de setmana d'allò més literari amb la 5a edició del FestaLlibre que omplirà el municipi de literatura amb totes les activitats que s'han programat des de divendres fins diumenge. Cada any totes les activitats giren al voltant d’un tema en concret i enguany el tema és LA GENT GRAN. A més a més, en aquesta cinquena edició l'escriptor Josep Vallverdú, afincat a l'Espluga de Francolí, serà homenatjat! Tampoc hi faltaran la Fira d'Intercanvi i la Fira de Punts de Llibre. Moltes coses a viure que ens han explicat el Pep Civit i l’Agustí Solé, membres de l'Associació Literària l'Escarritx, encarregada de muntar aquesta festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes