Álvaro Díez i Josep Maria Vallvé, creadors de Elcomprador.cat

Álvaro Díez i Josep Maria Vallvé, creadors de Elcomprador.cat

Fer la compra és una d’aquelles obligacions a la qual les famílies hi dediquen temps i recursos econòmics. En el context de crisi actual, és habitual que mirem i remirem la manera de poder-nos estalviar diners quan anem a comprar. Així doncs, estem atents a ofertes, comparem preus i, si cal, ens fem la targeta de fidelitat de l’establiment. Tot sigui per poder estalviar una mica. Doncs bé, a Altafulla han posat en marxa un portal que ens pot ajudar en aquesta recerca del millor preu. Es tracta del portal elcomprador.cat, que ofereix als usuaris la possibilitat de comprar cada producte al millor preu, independentment del comerç. La plataforma comprara diferents establiments comercials i, d'aquesta manera, sap on és més econòmica cada producte. A més, elcomprador.cat et porta la compra a casa. Com ho fan? D'on obtenen beneficis? En parlem amb els seus creadors, Álvaro Díez i Josep Maria Vallvé.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes