Programa especial des de la capital de la Garrotxa en motiu de la Fira de Sant Lluc. Divendres passat vam desplaçar-nos fins a a Olot, concretament a la Plaça del Rector Ferrer, en plena Fira on vam gaudir d'un ambient excel·lent juntament amb els companys d'Olot Televisió. Per si no la coneixeu, us direm que la fira de Sant Lluc és una cita històrica que aglutina, entre d’altres atractius, la centenària fira Ramadera i la fira del Dibuix, que aplega pintors d’arreu del país. Gran part del programa es va centrar en aquesta fira, tot i que també vam tenir música en directe amb els Lapsus, ens va visitar el Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i moltissimes coses més!   1A HORA 2A HORA 3A HORA

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes