Sharman Den és el nou projecte en solitari d'Edu Verdú

Sharman Den és el nou projecte en solitari d'Edu Verdú

Sharman Den és el nou projecte en solitari d'Edu Verdú, guitarrista de The Walkers. Una proposta nascuda al sofà d'un pis londinenc que ha acabat materialitzant-se en una maqueta de hard folk (sí, sí, ho heu llegit bé, hard folk: Imagineu Beirut. Traieu-li l'ukelele i la trompeteta i posei-li un Ginger Baker (Cream) a la bateria i un John Entwistle (The Who) al baix. Això és hard folk). 'Caravan to Nowhere' és el nom d'aquest primer treball que veurà la llum en molt poc temps i que ha fet que aquest shaman surti del seu cau per venir a presentar la seva propsota a l'Acústics.                

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes