Jordi Cadellans, un jove vilatà il·lustre

Jordi Cadellans, un jove vilatà il·lustre

Tot i la seva joventut, acaba de començar la carrera, l'arenyenc Jordi Cadellans s'ha ben guanyat el títol de 'vilatà il·lustre'. I és que aquest veí d'Arenys de Mar ha estat premiat amb un tercer lloc al certamen de Joves Investigadors d’Espanya celebrat a Màlaga pel seu treball de recerca. Cadellans ha convertit les platges d’Arenys i de Caldes d’Estrach en el seu treball de recerca de l’institut, i és que molts municipis del Maresme, especialment del sud de la comarca, pateixen des de fa temps erosió a les seves platges. Tant és així que algunes d’elles s’han quedat pràcticament sense sorra en alguns trams, com la platja de la Roca d’en Lluch i la platja de la Musclera d'Arenys de Mar. Amb ell, hem parlat d'aquesta problemàtica i de les possibles solucions que té!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes