Carme Díaz als estudis de Ràdio Vilafant

Carme Díaz als estudis de Ràdio Vilafant

Carme Díaz treballava a Figueres com a administrativa en una gestoria, la seva feina entre declaracions de renda i d’altres papers no acabava de fer-li el pes, i un bon dia va decidir que desprès de 6 anys de treball burocràtic, el que volia era cuinar i poder fer una feina que l’hi agradés. Així que va decidir canviar el boli i l'ordinador per l’espàtula i els fogons. D’aquesta idea va sortir el Rebost de l’Empordanet, una empresa especialitzada a fer melmelades i salses dolces per tal d’ajudar els cuiners de casa a millorar els seus plats. El Rebost de l’Empordanet té actualment una carta amb 52 productes artesans. Entre les seves especialitats hi ha llàgrimes de Gin Tònic, taronja amb cafè aràbic o taronja amb safra. En l’apartat de les melmelades podríem destacar la d’albergínia escalivada amb porto, ceba amb panses, pebrot verd amb xerez dolç i pebrot escalivat amb vermut. La Carme ha guanyat en qualitat de vida i l’any passat va elaborar mes de 30.000pots per això ja pensa en ampliar el negoci. Al Valors Actius derscobrim més detalls de la seva història.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes