fotoTreballar en xarxa amb les emissores és gratificant, però ho és encara més quan, almenys un dia, pots treballar cara a cara. Ha estat molt enriquidor i ha estat una gran experiència poder realitzar el programa des dels estudis d’EMUN FM, conèixer els seus protagonistes, posar cara als seus col·laboradors i viure directament la seva realitat. Sense dubte, tot plegat, enforteix la comunicació local. Així doncs, dijous 10 d'octubre vam ser els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major de Rosselló. Ho vam fer amb un programa especial en directe des dels estudis d'Emun FM i amb uns continguts que presten especials atenció als territoris de ponent. 1A HORA DE PROGRAMA 2A HORA DE PROGRAMA 3A HORA DE PROGRAMA

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes