Miquel i Àngel Bujons

Miquel i Àngel Bujons

Són molts els restaurants que han vist en el productes de proximitat la possibilitat d’arribar a nous clients i, de passada, oferir una cuina propera, fresca i de qualitat. Per aquest motiu cada vegada més establiments compten amb el seu propi hort, d’on cullen les verdures que en pocs minuts et serveixen a taula. Ara bé, en aquest Valors Actius presentem una proposta única d’un restaruant que ha fet un pas més, que encara ha anat una mica més enllà. Es tracta del restaurant El Morter, que va obrir les seves portes fa una dècada a Manlleu i que s’ha convertit en el primer restaurant de Catalunya que ha creat una empresa per comercialitzar l'excedent de verdures i hortalisses del seu propi hort, situat a Sant Vicenç de Torelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes