Josep Roca des dels estudis de FeM Girona

Josep Roca des dels estudis de FeM Girona

El sommelier del restaurant 'El Celler de Can Roca', en Josep Roca, ha estat aquesta setmana el protagonista de la nostra Entrevista Compartida. Durant l'entrevista en 'Pitu' Roca, com el coneixen a casa, ha fet una defensa aferrissada de la feina de cambrer, ja que ha afirmat per per a ell un cambrer és 'aquella persona que té els coneixements de cuina i que sap ser amabaixador del cuiner i seduir perquè el cuiner sedueixi'. Roca ha explicat també que un dels èxits d’aquest restaurant és que es treballa en equip i ha confessat que el que el motiva a llevar-se cada dia és ser conscient ‘que encara no sabem res’ i que li queda molt per aprendre i descobrir dins del món de la gastronomia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes