Banda_bandarraSón joves, selvatans i la seva proposta musical s'emmiralla en grups com Skalariak i Obrint Pas: Parlem dels 'Banda Bandarra', un grup que transment bon rotllo i que, tal com es defineixen ells mateixos, són carn de 'Festa Major'. A l'Acústics d'aquest dijous van haver-se d'adaptar a les necessitats tècniques del programa, però no per això van perdre el seu 'bandarrisme'. I és que, el Bandarrisme és una manera d’actuar, de sentir... És un corrent crític i irònic en resposta a tots els ismes inútils. És el trencament eufòric, enèrgic i festiu contra tot el que s’han trobat muntat i no els agrada… és ser un mateix i, per això, en el fons serà el que la gent vulgui que sigui! Feel Parranda amb Banda Bandarra!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes