pressecAquest cap de setmana, Alfarràs celebra la 21a edició de la Fira del Préssec de Ribagorçana! Amants de la fruita i sobretot amants d’aquesta fruita, estigueu ben atents! I és que avui dediquem el KM0 a aquesta fruita d’alt valor energètic. I on es concentra gran part de la producció de préssecs a casa nostra? Doncs a les terres de Lleida. Sabeu que allà 'embossen' els préssecs? Sabeu que es pot desidratar i cuinar uns plats excel·lents? Com està anant la collita? Amb quins preus treballen els productors? De tot plegat n'hem parlat amb Ignasi Casanoves, professor de l'Escola Agraria d'Alfarràs, Ivan Pascual, de Cal Gumer, que proposa reposteria amb préssec deshidratat, i amb Josep Maria Tomàs, president cooperativa de pagesos d'Alfarràs. Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes