HORA DEL CONTEDiuen que el primer conte de la història té més de 2000 anys! És romà, obra de l’autor Apuleu i és la història de ‘Psique i Cupido’.  Però, lluny de ser quelcom antic i oblidat, la veritat és que el gènere del conte ha gaudit des de fa segles d'una molt bona salut. Mostra d'això és 'L'hora del conte' una de les activitats que té més èxit de totes les que programen les biblioteques d'arreu de Catalunya. Aquest dimarts n'hem parlat, a la secció 'Lectures Compartides' amb la Dolors Miralpeix, coordinadora de la Biblioteca Municipal de Sant Hilari (que porta més de 20 anys oferint aquest servei); amb la Nati Vilanova, directora de la Biblioteca Comarcal de Figueres i amb la Sílvia Barragan, directora de la Biblioteca Antonia Comas de Mataró. I és que, vet aquí un gat, vet aquí un gos... aquest conte ja s'ha fos!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes