Teatre, dansa, circ, música i noves tendències teatrals, del 3 d’octubre al 8 de desembre a Salt i Girona.

Teatre, dansa, circ, música i noves tendències teatrals, del 3 d’octubre al 8 de desembre a Salt i Girona.

L’any 1992 Girona va encetar d’una manera gairebé tímida un festival teatral anomenat Temporada Alta. Han passat 22 anys i el certamen no només s’ha consolidat sinó que s’ha convertit en el festival de tardor de Catalunya i en un dels importants a nivell europeu. L’aposta per programar grans noms de l’escena internacional, la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents i la programació de gèneres diversos, per a diferents públics i una acurada oferta d’activitats paral·leles, ha convertit Temporada Alta en una cita ineludible.  Tot i el complicat panorama econòmic actual, que s'ha traduït en un pressupost inferior que l'any passat, el festival arrenca motors el 3 d'octubre amb 12 espectacles més que la passada edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes