Xavier Fernández de Castro en plena acció a Nairobi amb el corresponsal de l'ABC i una de les corresponsals d'EFE

Xavier Fernández de Castro en plena acció a Nairobi amb el corresponsal de l'ABC i una de les corresponsals d'EFE

Anem fins a la capital de Kènia, a Nairobi, ciutat que ha estat notícia recentment pel setge que va patir el centre comercial Westgate per part d’un grup de milicians islamistes i que va finalitzar amb més de 70 morts. Allà, al peu del canó, hi havia un periodista barceloní de 28 anys, en Xavier Fernández de Castro, que fa un any va decidir emprendre un nou rumb vital i marxar cap l’Àfrica on actualment col·labora amb l’ONG ‘Feed the Children’ i és corresponsal del diari El Mundo. En Xavier ens explica com va viure aquells frenètics dies, com ha estat la seva integració en un país radicalment diferent i valora el risc que representa per a un periodista està en zones de conflicte.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes