Vidal Soler i Marc Bala als estudis de La Xarxa

Vidal Soler i Marc Bala als estudis de La Xarxa

Marc Bala, Vidal Soler, Xavier Yerga i Marc Benaiges són el cos i l’ànima de Copa Lotus, una formació nascuda al 2011 a Vilanova i la Geltrú que practica un pop-folk amb cançons senzilles i directes. Amb un nom molt underground (inspirat en unes postres d'un restaurant del casc antic del municipi) les cançons dels de Vilanova parlen d'amor amb el punt just de sucre i amb un bon rajolí de conyac. Tot i la seva curta vida ja tenen dos treballs publicats: 'The Misery of Our Days Vol.1' i el més recent un EP titulat 'Els títols de crèdit' que ens han vingut a presentar a La Tarda després de recórrer tota la comarca del Garraf i de ser classificats per a les semifinals del Sona 9.      

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes