L'Ajuntament d'Arenys de Mar està a tocar de la riera

L'Ajuntament d'Arenys de Mar està a tocar de la riera

En Gerard Termes és un barceloní que, quan va arribar el moment d'emancipar-se, va tenir molt clar que volia instal·lar-se en un lloc que se sentís seu. Per aquest motiu va començar una ruta per les places majors dels municipis catalans amb la seva dona i és que sabien que les places és on es pot palpar l'ambient que es respira al poble... Aquesta cerca tan original com poc ortodoxa els va fer decidir-se per Arenys de Mar, municipi on viuen des de fa anys i on s'han integrat plenament. Amb la seva història, i gràcies al nostre compay Josep Bayo de Ràdio Arenys, hem estrenat la secció 'Paratges i Personatges'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes